Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

PTT - Pla de Transició al Treball

El programa PTT es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El programa, que es desenvolupa a les instal∙lacions de l'IES Alt Penedès, s'estructura en dues especialitats formatives destinades a 30 joves d'entre 16 i 21 anys de Vilafranca del Penedès i de la comarca. 

El programa te una durada total de 1000 hores de formació teòrico-pràctica que inclouen 180 hores de pràctiques en empreses externes. La participació en el programa facilita la realització de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i l'accés a un centre de formació d'adults per a l'obtenció del graduat en secundària. A més el jove obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides.

Especialitats^

 • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic
  Formació orientada a aprendre a realitzar operacions auxiliars en el punt de venda, així com a organitzar els processos administratius derivats d'aquesta activitat.
  Programa Mòduls
   
 • Auxiliar de fabricació mecànica i instal∙lacions electrotècniques en edificis
  Formació orientada a aprendre a realitzar operacions bàsiques de mecanització i muntatge per a la fabricació mecànica, així com per a la instal.lació i manteniment d'elements de xarxes elèctriques.
  Programa / Mòdul