Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Oficina Municipal de Treball - OMT

L'Oficina Municipal de Treball (OMT) informa de tots els programes i activitats del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca i de la xarxa de recursos per a l'ocupació de Vilafranca i el seu entorn. S'adreça tant a les persones que estan en procés de recerca de feina i/o formació,  com a les empreses del territori que necessiten cobrir necessitats de personal o de formació a mida.

L'OMT és un servei local d'ocupació que forma part de la xarxa Xaloc, impulsada per la Diputació de Barcelona, des de la qual es publiquen les ofertes de feina. Per tal de fer ús dels recursos i activitats del Servei d'Ocupació es necessari inscriure's a la Xarxa Xaloc.

Contacte: TANCAT TEMPORALMENT PER ALERTA SANITARIA. SERVEI ONLINE.

  • Adreça: Plaça del Penedès, 4 Baixos. 08720 Vilafranca del Penedès
  • Telèfon: 938 172 447 / 669 425 441
  • Fax: 938 900 737
  • Correu-e: omt@vilafranca.org
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h. 
Accessibilitat