Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Club de la Feina

El Club de la Feina és un recurs de la Oficina Municipal de Treball que ofereix una atenció immediata i complerta a les persones que busquen feina. Aquestes persones poden fer ús d'aquest espai amb la finalitat  de millorar i optimitzar la seva entrada al mercat laboral amb el suport i l'assessorament dels especialistes.

El Club de la Feina forma part del Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d'Ocupació. Es tracta d'un espai equipat amb 10 ordinadors amb accés a Internet, fax, telèfon, taulers amb ofertes de treball de diverses fonts, entre elles les de la pròpia Xarxa Xaloc, i informació diversa referent al mercat laboral.

Amb el mateix objectiu s'ofereixen periòdicament sessions formatives per al coneixement de les eines i procediments de recerca de feina amb l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Per a poder inscriure's a les ofertes de feina i formatives del servei i donar-se d'alta a l'aplicatiu Xaloc de la Diputació de Barcelona. Cal previament sol.licitar cita prèvia (contacte) i dur la següent documentació el dia assignat. 

  • DNI/NIE
  • Curriculum Vitae amb fotografia
  • Títols i/o certificats de formació
  • Informe de vida laboral
  • Certificat ICASS, en cas de tenir alguna discapacitat +33%

En cas de necessitat, el Club de la Feina ofereix ajut per a l'actualització de currículums vitae.

Horari: De dimarts a divendres, d'11 a 14h.