Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Club de la Feina

El Club de la Feina és un recurs de la Oficina Municipal de Treball que ofereix una atenció immediata i complerta a les persones que estan en procès de cerca de feina. Aquestes persones poden fer ús d'aquest espai amb la finalitat  de millorar i optimitzar la seva entrada al mercat laboral amb el suport i l'assessorament de les tècniques especialistes.

El Club de la Feina forma part del Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d'Ocupació. Es tracta d'un espai equipat amb 10 ordinadors amb accés a Internet, fax, telèfon, taulers amb ofertes de treball de diverses fonts, entre elles les de la pròpia Xarxa Xaloc, informació diversa referent al mercat laboral i l'oferta formativa de la Xarxa Punt TIC.

Amb el mateix objectiu s'ofereixen periòdicament sessions formatives per al coneixement de les eines i procediments de recerca de feina amb l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

  • Adreça: Plaça del Penedès, 4 Baixos. 08720 Vilafranca del Penedès
  • Telèfon: 938 172 447
  • Fax: 938 900 737
  • Correu-e: omt@vilafranca.org
  • Horari: De dimecres a divendres, d'11 a 14h.  TANCAT TEMPORALMENT PER ALERTA SANITARIA. SERVEI ONLINE.

 

Accessibilitat