Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Dispositiu Inserim

El dispositiu Inserim és un recurs destinat a la integració laboral de les persones amb discapacitat i, està format pel Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca, la Fundació Propenedès i l'Associació Entrem-hi. Aquestes entitats treballen conjuntament per atendre de forma integral tots els aspectes relatius a la inserció laboral de persones amb discapacitat: acollida i atenció inicial, informació i assessorament, orientació, formació, acompanyament a la inserció i treball amb suport.

El dispositiu Inserim aprofita les dinàmiques de treball en xarxa amb els diferents agents del territori, especialment amb l'Oficina de Treball del SOC, amb el Servei d'Ocupació i els Servei Socials de l'Ajuntament de Vilafranca, i amb el Projecte Incorpora en el qual participa la Fundació Propenedès.

A qui s'adreça?^

El dispositiu atén a les persones amb certificat de discapacitat o en tràmits per a obtenir-lo. 
   

Què ofereix?^

Informació inicial, orientació laboral, formació, prospecció d'empreses i ajut a la inserció en empreses ordinàries mitjançant el treball amb suport en empreses de treball protegit com Mas Albornà, Nou Verd o Nou Set.